Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spárga lasagne recept

Spárga lasagne
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 csomó zöldspárga
    • vaj
    • cukor
    • bacon
    • lasagne lap

    Besamel mártáshoz:

    • 5 dkg vaj
    • liszt
    • 5-6 dl tej
    • bors
    • szerecsendió
    • egy  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája

    Elkészítése:

    A spárgasípokat a fás száruktól megtisztítjuk, enyhén sós, egy teáskanálnyi cukros, kicsi vajas vízben hirtelen megpároljuk. Kb. 6-8 perc. Kockákra vágott bacont serpenyőben szép pörcösre sütünk. Besamelt főzünk és egy hőálló tálba rétegenként:

    Pici szósz az aljára, erre a lasagne lap (én szárazat használok), erre szósz, spárga darabolva kb 1cm-es csíkokra, rászórni a bacon harmadát.

    Lasagne lap, szósz, spárga, bacon harmada, lasagne lap. Kevés szósz, bacon és reszelt sajt.

    Kb 40 perc 180 fok körül kell sütni. Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá