Áfonyás táska recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd egy órára a hűtőbe tesszük.
A lekvárt kikeverjük a fahéjjal és a citrom reszelt héjával. Ez lesz a töltelék.
A tésztát 2-3 mm vastagságúra kinyújtjuk, 10 cm-es pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. A korongokat megkenjük tojás fehérjével, a közepére teszünk egy kevés lekvárt, majd felébe hajtjuk és a szélét jól összenyomkodjuk. Villával is rásegíthetünk akár.
A sütiket bő, forró olajban szép pirosra sütjük. Porcukorral hintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »