Kolozsvári szalonnás sajtkrémes spagetti recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 3 ujjnyi szalonna
- 3 db újhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db tubusos krémsajt
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 1 csomag spagetti
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Kis olajon zsírjára pirítjuk a kockára vágott szalonnát, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát.
Megszórjuk fűszerekkel és hozzákeverjük a krémsajtot, az áttört fokhagymát. Amikor elolvadtak, a tészta főzővízéből teszünk az alaphoz, hogy hígabb mártást kapjunk.
Ha megfőtt a mártás, összekeverjük a tésztával és megszórjuk petrezselyemmel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.