Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Langalló recept

Langalló
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 30 dkg liszt
    • 1 cs sütőpor
    • 25 dkg túró
    • 1 tk só
    • 6 ek víz
    • 6 ek olaj

    Feltét:

    • 150 g tejföl
    • 2 gerezd fokhagyma
    • szalonna ízlés szerint
    • kolbász ízlés szerint
    • lilahagyma ízlés szerint
    • reszelt sajt

    Elkészítés:
    A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd egy kiolajozott gáztepsibe tesszük és kézzel vagy sodrófával belenyújtjuk.

    A tetejét megkenjük egy kis pohár tejföllel,amibe 2 gerezd fokhagymát aprítottunk,aztán húsos, füstölt szalonna szeleteket,és ízlés szerint kolbász karikákat teszünk rá. Aztán 1 nagyobb,vagy 2 kisebb fej lilahagymát vékony karikákra vágunk és szintén egyenletesen rápakoljuk. A tetejét vastagon,reszelt sajttal megszórjuk.

    Sütés közben rá-rá nézünk,hogy mikor lesz jó. Ha az alja kezd barnulni,akkor kész.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá