Karalábés tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag száraz tészta széles metélt
- 2-3 db nyers karalábé (óriás fehér)
- zsír
- só, fehér bors
Elkészítése:
Lereszelt karalábét, kevés de elégséges zsíron megdinsztelem, sóval, ízlés szerinti fehérborssal, amíg ez tart, a főzővizet odarakom forrni.
Mire felforr a karalábé is kész. A tésztát kifőzés után rászedem a karalábéra, összekeverem és máris tálalható. NAGYON FINOM
Tipp:
Általában nem színesedik a karalábé, de nagyon finom!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »