Karalábés tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag száraz tészta széles metélt
- 2-3 db nyers karalábé (óriás fehér)
- zsír
- só, fehér bors
Elkészítése:
Lereszelt karalábét, kevés de elégséges zsíron megdinsztelem, sóval, ízlés szerinti fehérborssal, amíg ez tart, a főzővizet odarakom forrni.
Mire felforr a karalábé is kész. A tésztát kifőzés után rászedem a karalábéra, összekeverem és máris tálalható. NAGYON FINOM
Tipp:
Általában nem színesedik a karalábé, de nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »