Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás-borsós ragu recept

Gombás-borsós ragu
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 dl főzőtejszín
    • 2 marék zsenge cukorborsó
    • 1 üveg gomba
    • 1 ek. liszt
    • egy nagy csokor petrezselyem
    • bors
    • 1 gerezd fokhagyma
    •  tészta
    • sajt

    Elkészítése:
    A cukorborsót pici vízzel kis lángon megpároljuk, amikor már teljesen megpuhult sóval, borssal fűszerezzük.
    A főzőtejszínt a liszttel kikeverjük majd a borsóra öntjük, lassan felforraljuk. A gombát, az összetört fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük. 1-2 percig forraljuk, míg a tejszín kissé besűrűsödik.
    Tálalásnál a kifőzött tésztára halmozzuk, reszelt sajttal díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá