Gombás-borsós ragu

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Gombás-borsós ragu

Hozzávalók:

  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 marék zsenge cukorborsó
  • 1 üveg gomba
  • 1 ek. liszt
  • egy nagy csokor petrezselyem
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  •  tészta
  • sajt

Elkészítése:
A cukorborsót pici vízzel kis lángon megpároljuk, amikor már teljesen megpuhult sóval, borssal fűszerezzük.
A főzőtejszínt a liszttel kikeverjük majd a borsóra öntjük, lassan felforraljuk. A gombát, az összetört fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük. 1-2 percig forraljuk, míg a tejszín kissé besűrűsödik.
Tálalásnál a kifőzött tésztára halmozzuk, reszelt sajttal díszítjük.