Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott nudli recept

Rakott nudli
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Nudlihoz:

    • 25 dkg burgonya
    • 10 dkg liszt
    • 5 dkg vaj
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája

    Töltelékhez:

    • 40 dkg túró
    • 10 dkg húsos füstölt szalonna
    • 10 dkg reszelt sajt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 dl tejföl

    Elkészítése:
    A burgonyát héjában megfőzzük, mikor kihűl, meghámozzuk és hozzáadjuk a nudli többi hozzávalóját. Az egészet jól összedolgozzuk. Vizes kézzel vagy kanállal nudlikat formázunk a masszából, melyeket sós, lobogó vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. Egy tepsit kikenünk, beletesszük a nudli felét. Rászórjuk az apró kockára vágott szalonnát, rásimítjuk a tojásokkal elkevert túrót. A maradék nudlival betakarjuk az egészet, meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokon, fél óra alatt szép pirosra sütjük az egészet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá