Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fusilli alla bolognese recept

Fusilli alla bolognese
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg darált hús
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 1 ek olívaolaj
    • 0,5 liter paradicsomlé
    • 1 tk petrezselyem
    • 1 kk oregánó
    • 1 kk bazsalikom
    • bors
    • 30-40 dkg fusilli tészta

    Elkészítése:

    Először felrakjuk a vizet főni a tésztának, és a csomagoláson leírtak alapján megfőzzük.

    Olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és lepirítjuk. Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, és jól összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.

    A megfőtt, leszűrt tésztát elkeverjük a készre főtt husival.

    Reszelt sajttal, melegen tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá