Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Carbonara, ahogy én készítem recept

Carbonara, ahogy én készítem
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg bacon szalonna
    • 15 dkg sonka
    • 4 dl főzőtejszín
    • 1 ek vaj
    • 1 ek liszt
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 csipet só
    • 1 csipet bors
    • 15 dkg parmezán
    • 1 csomag spagetti tészta

    Elkészítése:

    Az apróra vágott bacont, vagy császárszalonnát és a sonkát, a vajon ropogósra pirítom. A tojásokat felverem, hozzákeverem a lereszelt parmezán sajtot és a tejszínt.

    Fűszerezem, a sóval óvatosan, mert a császárszalonna is sós.

    Belekeverem a megpirított szalonnát és bacont, majd a meleg, leszűrt tésztával, gyorsan összekeverjük, így a tojások megfőnek benne. Tálalásnál reszelhetünk rá parmezánt, vagy trappista sajtot is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá