Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb recept

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 10 db felső csirkecomb
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 db sárgarépa
    • 25 dkg gomba
    • 30 dkg zöldbab
    • 45 dkg tejföl
    • 10 dkg krémsajt
    • 3 gerezd fokhagyma
    • őrölt fekete bors

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk.  A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk. A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk. Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát. Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk. A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot. Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá