Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 10 db felső csirkecomb
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 25 dkg gomba
  • 30 dkg zöldbab
  • 45 dkg tejföl
  • 10 dkg krémsajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors

Elkészítése:

A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk.  A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk. A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk. Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát. Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk. A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot. Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.