Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 1/2 csokor újhagyma
- 8 db cikk /medve, mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
- 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
Az újhagymát és a jalapeno paprikát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát és a paprikát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.