Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 1/2 csokor újhagyma
- 8 db cikk /medve, mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
- 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
Az újhagymát és a jalapeno paprikát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát és a paprikát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »