Újhagymás, csípős krémsajttal töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 1/2 csokor újhagyma
- 8 db cikk /medve, mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
- 1 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
Az újhagymát és a jalapeno paprikát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát és a paprikát elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »