Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkemell rántva, avagy csirke cordon bleu felturbózva recept

Töltött csirkemell rántva, avagy csirke cordon bleu felturbózva
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell filé
    • 4 szelet trappista sajt
    • 4 szelet sonka
    • 1 db hegyes erős paprika
    • 2 szál újhagyma

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    •  étolaj

    Elkészítése:

    A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

    A csípős paprikát és az újhagymát négy szeletbe vágjuk.

    Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, sajtot, újhagymát és csípős paprikát.

    A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

    Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá