Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkecomb kicsit másképp recept

Töltött csirkecomb kicsit másképp
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
110 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 6 személyre:

    • 6 db csirkecomb
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg sonka
    • 2 db csirkemáj
    • 2 szelet rozskenyér
    • 10 dkg húsos füstölt szalonna
    • 4 fej vöröshagyma
    • őrölt bors
    • ételízesítő
    • szárnyas fűszer
    • 1 cs. petrezselyem zöld

    Előkészítés:

    Két darab hagymát a kolozsvári szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk, A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk.. A rozskenyeret beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.

    Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Ha a máj fehéredni kezd rátesszük a sonkát,pár percet pirítjuk majd levesszük a tűzről. Hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket, petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük a cikkekre vágott vöröshagymával együtt, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés vizet teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit és egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
    Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá