Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkecomb recept

Töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 csirkecomb egészben
    • 25 dkg csirkemáj
    • 2 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kis csokor aprított, friss petrezselyem
    • 1 vöröshagyma
    • 2 zsemle
    • kevés tej a zsemle áztatásához
    • bors
    • 1 dl száraz bor
    • kevés mustár
    • kevés olaj

    Elkészítése:

    A zsemlét darabokra tépkedjük, kevés tejbe áztatjuk. A tojásokat megfőzzük, a csirkecombokat sóval, őrölt borssal, kevés mustárral bedörzsöljük.

    A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpároljuk. Ráöntjük a bort, majd hozzáadjuk az elkapart májat, az apróra kockázott főtt tojásokat, a zsemlét, és az apróra darabolt petrezselyem zöldet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az így kapott tölteléket a combokról leválasztott bőr alá töltjük.

    A csirkecombokat előmelegített sütőbe tett tepsiben, lefóliázva megsütjük. A fóliát egy idő után levesszük, hogy kicsit piruljon a bőrük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá