Tepsis zöldségek pácolt pulykamellel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 45 dkg pulykamell
- 2 teáskanál grill fűszerkeverék
- 3 teáskanál szárnyas fűszerkeverék
- só
- petrezselyemzöld
- 2 fej vöröshagyma
- 30 dkg zöldborsó
- 20 dkg karfiol
- olaj
Elkészítése:
A pulykamellet megmossuk és felkockázzuk, majd a szárnyas fűszerkeveréket ráöntjük, 1 evőkanál olajat adunk hozzá, összeforgatjuk és félretesszük, amíg a zöldségeket előkészítjük.
A krumplit, hagymákat megpucoljuk és felkockázzuk, majd a többi zöldséget is hozzáadjuk és ízesítjük a sóval, a grill fűszerkeverékkel és egy kis petrezselyemmel, majd ehhez is jöhet egy evőkanál olaj és összeforgatjuk az egészet.
A zöldségek felét egy nagy tepsi aljába egyengetjük, rátesszük a húst, majd befedjük a maradék zöldséggel.
Fóliázzuk le és 180 fokos sütőben 45-50 perc alatt megsütjük.
Félidőben leveszük róla a fóliát és anélkül sütjük készre.
Tipp:
A húst előző nap is elkészíthetjük, úgy jobb íze lesz az ételnek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »