Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamellet megmossuk és felkockázzuk, majd a szárnyas fűszerkeveréket ráöntjük, 1 evőkanál olajat adunk hozzá, összeforgatjuk és félretesszük, amíg a zöldségeket előkészítjük.
A krumplit, hagymákat megpucoljuk és felkockázzuk, majd a többi zöldséget is hozzáadjuk és ízesítjük a sóval, a grill fűszerkeverékkel és egy kis petrezselyemmel, majd ehhez is jöhet egy evőkanál olaj és összeforgatjuk az egészet.
A zöldségek felét egy nagy tepsi aljába egyengetjük, rátesszük a húst, majd befedjük a maradék zöldséggel.
Fóliázzuk le és 180 fokos sütőben 45-50 perc alatt megsütjük.
Félidőben leveszük róla a fóliát és anélkül sütjük készre.
A húst előző nap is elkészíthetjük, úgy jobb íze lesz az ételnek.