Tepsis csirkemell recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé
- 1 nagy tejföl (375 g)
- 2 ek majonéz
- fél ek mustár
- szárnyas fűszersó
- 10 dkg sajt
- 1,5 dl tej
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A csirkemell filéket kettévágjuk, így 4 szelet csirkemellet kapunk. Nem kell kiklopfolni őket. Kb 1,5 vagy 2 cm vastagságúak legyenek.
Befűszerezzük őket és egy serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A kész csirkemell szeleteket egy kivajazott jénaiba helyezzük, és ráöntjük a tejfölből, majonézből, mustárból, tejből és tojásból álló keveréket, és ráreszeljük a sajtot. 190-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt aranybarna nem lesz. Burgonyapürével tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.