Tejszínes töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 doboz háromszög sajt (natúr)
- 8 szelet csirkemell (vékonyra klopfolva)
- 8 szelet fekete erdő sonka
- 2 dl főzőtejszín
- só
- bors
- kevés vaj
- 1 csomag friss petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húsokat besózom, borsozom, majd a szeletek közepére 1-1 sajtot teszek. Becsomagolom a húsba, hogy lehetőleg ne látszódjon ki. Ezután a kis csomagokat betekerem 1-1 sonkával.
A kész csomagokat tepsibe teszem, a tetejükre pici vajdarabkákat rakok. Az egészet nyakon öntöm a tejszínnel.
Alufóliával befedem, közepesen forró sütőben 1/2 órát sütöm, majd a fóliát levéve aranyszínűre pirítom.
Tálaláskor petrezselyemmel díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










