Tejszínes pulykafasírt recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg. maradék pulykasült
- 2 dl főzőtejszín
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek. olaj
- só, bors
Recept: A maradék húst kicsontozzuk és átdaráljuk, majd a tojással, és a tejszínnel összekeverjük. Addig gyúrjuk, míg a massza az összes levet felveszi, ezt ízesítsük fokhagymával, sóval, borssal. Vizes kézzel 4 db. cipót formálunk belőle, és kikent tűzálló tálba tesszük. A cipók tetejét megkenjük olajjal, és előmelegített forró sütőben fedetlenül, mérsékelt lángon kb. 30 percig sütjük. Bármilyen köret illik hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.