Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös-sajtos sült csirkecomb recept

Tejfölös-sajtos sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • 4 csapott ek finomliszt
    • 1 teáskanál fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
    • 3 dl tejföl
    • 20 dkg füstölt sajt
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 5 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.

    Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.

    Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.

    Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.

    Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá