Tejfölös-sajtos sült csirkecomb

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 4 csapott ek finomliszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
  • 3 dl tejföl
  • 20 dkg füstölt sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 ek napraforgó olaj

Elkészítése:

Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.

Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.

Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.

Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.

Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.