Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szezámmagos csirke recept

Szezámmagos csirke
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 db csirkemell filé
    • szezámmag
    • ketchup
    • méz
    • cukor
    • fehérbor
    • bors
    • fehérborecet
    • liszt
    • tojás
    • sütőpor

    Elkészítése:
    A csirkemelleket csíkokra vágjuk és bepácoljuk a fehérborba, borsba és cukorba. A borból nem kell sokat csak épp hogy legyen rajta. Ezt kb. 1 órát hagyjuk állni.

    Tészta: sűrű palacsinta tésztát készítünk ami természetesen sós, és ebbe teszünk egy kevés sütőport. Miután egy órán át pácolódott a csirke el is kezdhetjük a sütést.

    Máz: a mázat pedig úgy készítjük hogy, amennyi kanál ketchupot teszünk egy tálba annyi kanál mézet teszünk hozzá, és fele annyi cukrot, utána pedig következhet a szezámmag, és egy kicsi fehérborecet!

    Bepácoljuk, a palacsinta tésztába beleforgatjuk, kisütjük, majd sütés után a mázba forgatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá