Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült libamáj recept

Sült libamáj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg hízott libamáj
    • ízlés szerint só
    • színes borskeverék
    • 1 doboz vegyes salátakeverék
    • 3 evőkanál balzsamecet
    • 1 citrom leve

    Elkészítése:

    A libamájat megmosom, az esetleges hártyától megszabadítom, majd szárazra törlöm. 1,5 cm-es darabokra szeletelem, megszórom a frissen őrölt borskeverékkel és állni hagyom.

    A serpenyőt felforrósítom, a májakat belerakom, mindkét oldalát 3 percig sütöm és enyhén megsózom durva szemcséjű sóval. Ha kész, langyos sütőben melegen tartom a tálalásig.

    Elkészítem a salátát. Megmosom, tálra helyezem, balzsamecettel és citrommal megöntözöm.

    Vajon pirított gnocchival kínálom.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá