Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel recept

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefőttel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 db kacsacomb
    • 4 db újkrumpli
    • 2 szál petrezselyem
    • 20 dkg savanyított képoszta
    • 1 dl fehérbor
    • 2 db babérlevél
    • köménymag
    • őrölt fekete bors
    • 1 ek ecetes torma
    • 2 ek barackbefőtt
    • olívaolaj

    Elkészítése:

    A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk olajjal és betesszük a hűtőbe egy éjszakára.

    Másnap mellérakjuk az újkrumplit és a káposztát, babérleveleket rakunk rá, borsozzuk, majd locsolunk rá egy kevés fehérbor. 200 fokos sütőbe tesszük, majd a sütés vége felé megszórjuk vagdalt petrezselyemmel.

     

    Tipp:

    Egy finom, ünnepi fogás.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá