Spenóttal-sajttal töltött csirkemell recept
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 20 dkg friss spenót
- 15 dkg sajt szeletelve
- 40 dkg apró szemű burgonya
- 20 dkg kelbimbó
- só, bors
- 4 gerezd fokhagyma
- kakukkfű
- majoránna
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vastagabb szeletekre vágom, majd kissé kiklopfolom. Sózom, borsozom, kevés reszelt fokhagymával megszórom.
Kevés olajon megfonnyasztom a spenótot, majd ráteszem a húsra a sajttal együtt. Feltekerem és kívülről is fűszerezem.
Betekerem alufóliába és egy tepsibe rakva puhára párolom a sütőben, majd széthajtva az alufóliát pirosra sütöm.
Mindeközben a krumplikat egészben megsütöm egy kicsit megsózva és kakukkfűvel megszórva. A kelbimbókat is befűszerezem majoránnával, sóval, borssal és kicsi olajon, egy pici vízzel megpárolom, majd egy kicsit átpirítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









