Spenóttal-sajttal töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 20 dkg friss spenót
- 15 dkg sajt szeletelve
- 40 dkg apró szemű burgonya
- 20 dkg kelbimbó
- só, bors
- 4 gerezd fokhagyma
- kakukkfű
- majoránna
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vastagabb szeletekre vágom, majd kissé kiklopfolom. Sózom, borsozom, kevés reszelt fokhagymával megszórom.
Kevés olajon megfonnyasztom a spenótot, majd ráteszem a húsra a sajttal együtt. Feltekerem és kívülről is fűszerezem.
Betekerem alufóliába és egy tepsibe rakva puhára párolom a sütőben, majd széthajtva az alufóliát pirosra sütöm.
Mindeközben a krumplikat egészben megsütöm egy kicsit megsózva és kakukkfűvel megszórva. A kelbimbókat is befűszerezem majoránnával, sóval, borssal és kicsi olajon, egy pici vízzel megpárolom, majd egy kicsit átpirítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »