Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal recept

Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkecomb
    • 1 fej hagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1/2 kínai kel
    • pertezselyem zöld
    • fehér bors és fekete bors
    • 1 dl főzőtejszín
    • 1 szem burgonya
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg spenót
    • teljes kiőrlésű liszt

     Elkészítése:

    A hagymákat apróra vágjuk, majd megfuttatjuk olajon, bele a csirkehús, majd a só és a borsok, petrezselyem. Félkészre pároljuk. A kínai kelt felszeljük, majd a húsra tesszük, megpároljuk, ha kész, akkor ráöntjük a főzőtejszínt, majd összefőzzük.

    A burgonyát megfőzzük héjában, összetörjük. A spenótot is megpároljuk sós vízben, összekeverjük a krumplival, majd sózzuk és borsozzuk. Amint kihűlt belekeverjük a tojást, majd amennyi lisztet felvesz. Kicsi nudlicskákat formázunk belőle, villával kicsinosítjuk, majd forró vízben kifőzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá