Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Spenótos gnocchi tejszínes csirkecombbal

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 kínai kel
  • pertezselyem zöld
  • fehér bors és fekete bors
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 szem burgonya
  • 1 tojás
  • 20 dkg spenót
  • teljes kiőrlésű liszt

 Elkészítése:

A hagymákat apróra vágjuk, majd megfuttatjuk olajon, bele a csirkehús, majd a só és a borsok, petrezselyem. Félkészre pároljuk. A kínai kelt felszeljük, majd a húsra tesszük, megpároljuk, ha kész, akkor ráöntjük a főzőtejszínt, majd összefőzzük.

A burgonyát megfőzzük héjában, összetörjük. A spenótot is megpároljuk sós vízben, összekeverjük a krumplival, majd sózzuk és borsozzuk. Amint kihűlt belekeverjük a tojást, majd amennyi lisztet felvesz. Kicsi nudlicskákat formázunk belőle, villával kicsinosítjuk, majd forró vízben kifőzzük.