Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú káposztával töltött csirkecomb recept

Savanyú káposztával töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 5 egész csirkecomb
    • kb. 60 dkg savanyúkáposzta
    • 10 dkg bacon
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • fehér bors
    • esetleg petrezselyem zöld

    Elkészítése:

    Egy kis edénybe kevés zsiradékot teszünk és beletesszük az apróra kockázott bacont. Ha pirul rátesszük az apróra vágott hagymát (reszelhetjük is) és végül a káposztát.

    Ha félig megfőtt beletöltjük a megtisztított csirkecombokba. A tepsit kissé kizsírozzuk és belehelyezzük a megtöltött csirkecombokat. Pici vizet öntünk alá és alufóliával letakarjuk.

    Kb. 200 fokon 35 percig sütjük,majd a fóliát levesszük,a  szaftjával meglocsoljuk a combokat és fólia nélkül további 20-25 percig sütjük, amíg szép pirosra sül.

    A combokat megsózzuk borsozzuk mielőtt a fóliával letakarjuk. Ízlés szerint megszórjuk zöldpetrezselyemmel vagy kurkumával vagy borókával. Bármilyen köret illik hozzá. Savanyúság nem szükséges hiszen benne van a káposzta.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá