Sajttal-szalámival töltött pulykamell recept

Hozzávalók:
- 8 szelet pulykamellfilé
- só
- 8 szelet szalámi
- 8 szelet sajt
A panírhoz:
- GM zsemlemorzsa
- tojás
- rizsliszt
A sütéshez:
- zsiradék
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket ha szükséges kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, 4 szelet húsra 1-1 szelet sajtot teszünk, majd 2-2 szelet szalámit, majd 1-1 szelet sajtot, végül egy újabb hússzelettel zárjuk.
Óvatosan megforgatjuk rizslisztben, sóval ízesített felvert tojásban, majd GM zsemlemorzsában. A könnyebb panírozás érdekében ha szükséges fogvájóval rögzíthetjük, amit sütés előtt távolítsunk el belőlük!
Forró zsiradékban süssük aranybarnára.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »