Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal, sonkával töltött borzaska recept

Sajttal, sonkával töltött borzaska
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkemell filé
    • 4 szelet sonka
    • 4 szelet sajt
    • 2 dl tej
    • étolaj
    • őrölt fekete bors
    • 2 burgonya
    • 8 ek finomliszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

    A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A tejből és a tojásból, borssal, reszelt burgonyával és 4 ek liszttel, sűrű masszát keverünk.
    töltött-borzaska1-tile
    A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá