Sajttal, sonkával, baconnal, medvehagymával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 4 szelet bacon
- 4 szelet sajt
- 8 levél medvehagyma vagy újhagyma
- só
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik szelet csirkemellre teszünk 1-1 szelet bacont, sajtot és 2-2 levél medvehagymát.
A csirkemelleket összehajtjuk és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes lángon kisütjük.
Köretnek párolt káposztát és vajas, tört krumplit készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »









