Sajtos göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 30 dkg reszelt sajt
- 2 szál újhagyma
- 2 db hegyes erős paprika vagy nem erős zöld kaliforniai paprika
- 2 piros kápia paprika
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A hagymát és a paprikákat kis kockákra vágjuk. A reszelt sajtba keverjük az újhagymát, az összevágott paprikákat, őrölt borsot és a sót ha szükséges. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük és 2-2 szelet baconbe göngyöljük, majd szorosan alufóliába tekerjük.
Tepsibe vagy sütőrácsra tesszük tekercseket és közepes lángon kb 20-25 percig sütjük.
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »