Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Roston csirkecombfilé recept

Roston csirkecombfilé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db nagyobb csirkecomb
    • 1 kisebb fejes káposzta
    • 2-3 szál sárgarépa
    • őrölt fehér bors
    • szárnyas fűszerkeverék
    • 1/2 dl olíva olaj
    • balzsamecet
    • 1/2 citrom leve
    • étolaj

    Elkészítése:

    Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon. Sózzuk,borsozzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk vagy lereszeljük. A káposztát vékonyan felszeleteljük.

    Elkészítés: A répát és a káposztát összekeverjük. Ráöntünk 0,5 dl olíva olajat,pár csepp balzsamecetet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk 10-15 percet állni hagyjuk. A combokat grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük és a salátával tálaljuk.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá