Roston csirkecombfilé

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Roston csirkecombfilé

Hozzávalók:

  • 4 db nagyobb csirkecomb
  • 1 kisebb fejes káposzta
  • 2-3 szál sárgarépa
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 1/2 dl olíva olaj
  • balzsamecet
  • 1/2 citrom leve
  • étolaj

Elkészítése:

Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon. Sózzuk,borsozzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk vagy lereszeljük. A káposztát vékonyan felszeleteljük.

Elkészítés: A répát és a káposztát összekeverjük. Ráöntünk 0,5 dl olíva olajat,pár csepp balzsamecetet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk 10-15 percet állni hagyjuk. A combokat grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!