Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ropogós csirkeszárnyak mártogatóssal recept

Ropogós csirkeszárnyak mártogatóssal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkeszárny
    • 1 ek joghurt
    • 1 kk mustár
    • bors
    • majoránna
    • 1 kg krumpli
    • 2 ek (olíva) olaj
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 dl tejföl
    • ketchup
    • piros arany

    Elkészítése:

    A joghurtot keverjük el a mustárral, piros arannyal, sóval, borssal és forgassuk bele a szárnyakat, majd fél órára tegyük hűtőbe.

    A krumplit meghámozzuk, négybe vágjuk, megforgatjuk 2 ek olajban és megsózzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük és majoránnával megszórjuk. A tetejére ráfektetjük a szárnyakat. 180-200 fokon 20 percig fólia alatt sütjük, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.

    A mártogatóshoz a tejfölbe belekeverjük a zúzott fokhagymát, ízlés szerint ketchupot és jól elkeverjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá