Rántott csirkeszárnyak ropogós bundában recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkeszárny
- 2 dl tejszín
- 2 ek aprított petrezselyemzöld
- 2 tk fűszer pirospaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- kukoricaliszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, gm zsemlemorzsa a panírozáshoz
- napraforgó olaj a sütéshez
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, az ízületeknél elvágom és egy tálba teszem. Meglocsolom a szárnyakat a tejszínnel, hozzáadom a petrezselyemzöldet, a reszelt fokhagymát, a fűszerpaprikát, sózom, alaposan összekeverem és hűtőbe teszem.
A panírozás a jól megszokottak szerint történik, liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa, aztán mehetnek is lubickolni a forró olajba.
Friss salátával, krumplipürével és különböző mártogatósokkal kínálom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »