Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott csirkeszárnyak ropogós bundában recept

Rántott csirkeszárnyak ropogós bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg csirkeszárny
    • 2 dl tejszín
    • 2 ek aprított petrezselyemzöld
    • 2 tk fűszer pirospaprika
    • 2 gerezd fokhagyma
    • kukoricaliszt,  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, gm zsemlemorzsa a panírozáshoz
    • napraforgó olaj a sütéshez
    • ízlés szerint só

    Elkészítése:

    A csirkeszárnyakat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, az ízületeknél elvágom és egy tálba teszem. Meglocsolom a szárnyakat a tejszínnel, hozzáadom a petrezselyemzöldet, a reszelt fokhagymát, a fűszerpaprikát, sózom, alaposan összekeverem és hűtőbe teszem.

    A panírozás a jól megszokottak szerint történik, liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa, aztán mehetnek is lubickolni a forró olajba.

    Friss salátával, krumplipürével és különböző mártogatósokkal kínálom.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá