Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott rántott hús carbonara szósszal recept

Rakott rántott hús carbonara szósszal
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirke vagy pulyamell
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • 20 dkg bacon
    • 30 dkg sajt
    • 1 cs carbonara szósz (alap)
    • 3 dl tej

    Elkészítése:

    A húst felszeletelem közepes vastagságúra, majd sózom és kirántom.

    Egy lapos jénai aljába teszem a felét, majd rá a bacont, hogy jól befedje aztán ízlés szerint sajtot szórok rá. Ha ezzel megvagyok ráöntöm a carbonara szószt, amit elkészítettem.

    3 dl tejet felforralok beleöntöm a port és sűrűre főzöm. A maradék rántott hússal befedem és reszelt sajtal megszórom. 10-15 percre a sütőbe tolom 190 fokra.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá