Rakott rántott hús carbonara szósszal

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Rakott rántott hús carbonara szósszal

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke vagy pulyamell
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • 20 dkg bacon
  • 30 dkg sajt
  • 1 cs carbonara szósz (alap)
  • 3 dl tej

Elkészítése:

A húst felszeletelem közepes vastagságúra, majd sózom és kirántom.

Egy lapos jénai aljába teszem a felét, majd rá a bacont, hogy jól befedje aztán ízlés szerint sajtot szórok rá. Ha ezzel megvagyok ráöntöm a carbonara szószt, amit elkészítettem.

3 dl tejet felforralok beleöntöm a port és sűrűre főzöm. A maradék rántott hússal befedem és reszelt sajtal megszórom. 10-15 percre a sütőbe tolom 190 fokra.