Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zsiványbuksza burgonya krokettel recept

Zsiványbuksza burgonya krokettel
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg pulykamell
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • sonka
    • sajt
    • füstölt kolbász
    • bacon
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • olaj
    • ételízesítő

    Elkészítése:

    A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk, mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket.

    Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát.

    A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét és ezután bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük.

    Mi most burgonyakrokettel és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom, különleges íze van.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá