Pikáns bundában sült csirkecsíkok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg filézett csirkemell
- 2 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 kanál liszt
- késhegynyi sütőpor
- 5 evőkanál fehérbor
- só
- őrőlt bors
- chilipor
- 1 dl tej
- 3 evőkanál szójaszósz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, majd csíkokra vágjuk és besózzuk. A fokhagymát összezúzzuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. Negyed óráig hagyjuk összeérni az ízeket, majd az idő leteltével a csirkecsíkokat beleforgatjuk a fokhagymás keverékbe és forró olajban kisütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »


