Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pácolt csirkecombfilé recept

Pácolt csirkecombfilé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • filézett csirkecomb vagy csirkemell
    • 1-2 dl olaj
    • sok mustár
    • zúzott fokhagyma
    • pici pirospaprika
    • só, bors

    Elkészítése:

    Mindíg magam készítem itthon a pácot. Mérni nem szoktam a hozzávalókat, csak úgy érzésre.

    A hozzávalókat jól összekeverjük és bele forgatjuk az előkészített csirkehúst. Arra figyeljünk, hogy mindenhol érje a húst a pác, így többször is forgassuk át.

    Legjobb egy éjszakát állni hagyni, de 1-2 óra állás után is finom lesz! Kontakt grillen szoktam sütni, de persze tepsiben is süthető! Nyáron a tárcsán is remek!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá