Pácolt csirkecombfilé recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- filézett csirkecomb vagy csirkemell
- 1-2 dl olaj
- sok mustár
- zúzott fokhagyma
- pici pirospaprika
- só, bors
Elkészítése:
Mindíg magam készítem itthon a pácot. Mérni nem szoktam a hozzávalókat, csak úgy érzésre.
A hozzávalókat jól összekeverjük és bele forgatjuk az előkészített csirkehúst. Arra figyeljünk, hogy mindenhol érje a húst a pác, így többször is forgassuk át.
Legjobb egy éjszakát állni hagyni, de 1-2 óra állás után is finom lesz! Kontakt grillen szoktam sütni, de persze tepsiben is süthető! Nyáron a tárcsán is remek!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.