Pácolt csirkecombfilé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- filézett csirkecomb vagy csirkemell
- 1-2 dl olaj
- sok mustár
- zúzott fokhagyma
- pici pirospaprika
- só, bors
Elkészítése:
Mindíg magam készítem itthon a pácot. Mérni nem szoktam a hozzávalókat, csak úgy érzésre.
A hozzávalókat jól összekeverjük és bele forgatjuk az előkészített csirkehúst. Arra figyeljünk, hogy mindenhol érje a húst a pác, így többször is forgassuk át.
Legjobb egy éjszakát állni hagyni, de 1-2 óra állás után is finom lesz! Kontakt grillen szoktam sütni, de persze tepsiben is süthető! Nyáron a tárcsán is remek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »