Pácolt csirkecombfilé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- filézett csirkecomb vagy csirkemell
- 1-2 dl olaj
- sok mustár
- zúzott fokhagyma
- pici pirospaprika
- só, bors
Elkészítése:
Mindíg magam készítem itthon a pácot. Mérni nem szoktam a hozzávalókat, csak úgy érzésre.
A hozzávalókat jól összekeverjük és bele forgatjuk az előkészített csirkehúst. Arra figyeljünk, hogy mindenhol érje a húst a pác, így többször is forgassuk át.
Legjobb egy éjszakát állni hagyni, de 1-2 óra állás után is finom lesz! Kontakt grillen szoktam sütni, de persze tepsiben is süthető! Nyáron a tárcsán is remek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »