Pácolt csirkecombfilé

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • filézett csirkecomb vagy csirkemell
  • 1-2 dl olaj
  • sok mustár
  • zúzott fokhagyma
  • pici pirospaprika
  • só, bors

Elkészítése:

Mindíg magam készítem itthon a pácot. Mérni nem szoktam a hozzávalókat, csak úgy érzésre.

A hozzávalókat jól összekeverjük és bele forgatjuk az előkészített csirkehúst. Arra figyeljünk, hogy mindenhol érje a húst a pác, így többször is forgassuk át.

Legjobb egy éjszakát állni hagyni, de 1-2 óra állás után is finom lesz! Kontakt grillen szoktam sütni, de persze tepsiben is süthető! Nyáron a tárcsán is remek!