Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Őzgerinces-baconos csirkemell recept

Őzgerinces-baconos csirkemell
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg csirkemell
    • 1 cs bacon szalonna
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek tejföl
    • 3 ek liszt
    • 10 dkg reszelt trappista sajt
    • ételízesítő, fehér bors
    • petrezselyem

    Elkészítése:

    A csirkemelleket apró kockákra vágjuk, hozzátesszük a felvert tojásokat, a lisztet, tejfölt, sajtot, petrezselymet, majd ízlés szerint fűszerezzük ételízesítővel, fehér borssal. 1-2 órát állni hagyjuk.

    Egy őzgerinc sütőt kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a bacon szeleteket egymás után rakosgatjuk, hogy mind a két oldaláról egyformán maradjon bacon. Erre halmozzuk a már összekevert húst, majd a bacon széleit ráhajtjuk.

    Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon sütjük. Ha kicsit hűlt a hús kiborítjuk az őzgerincformából és tálaljuk. Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá