Óvári csirkemell recept
Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 30 dkg gomba
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- só
- őrölt bors
- zsír vagy kókuszzsír
- 1 kis fej vöröshagyma
Elkészítése:
A megtisztított hagymát vágjuk apróra és a zsiradékon dinszteljük meg.
A gombát mossuk meg, vágjuk szeletekre és dobjuk rá a hagymára, sózzuk, borsozzuk, pároljuk össze, (amíg a leve el nem párolog).
A hússzeleteket kissé klopfoljuk ki, sózzuk, majd tepsibe fektessük azokat, és kanalazzuk rájuk a párolt gombát, tegyünk rájuk egy-egy sonkaszeletet, majd sajtszeletekkel zárjuk a rétegezést.
Előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Én kukoricás rozzsal tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









