Óvári csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 30 dkg gomba
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- só
- őrölt bors
- zsír vagy kókuszzsír
- 1 kis fej vöröshagyma
Elkészítése:
A megtisztított hagymát vágjuk apróra és a zsiradékon dinszteljük meg.
A gombát mossuk meg, vágjuk szeletekre és dobjuk rá a hagymára, sózzuk, borsozzuk, pároljuk össze, (amíg a leve el nem párolog).
A hússzeleteket kissé klopfoljuk ki, sózzuk, majd tepsibe fektessük azokat, és kanalazzuk rájuk a párolt gombát, tegyünk rájuk egy-egy sonkaszeletet, majd sajtszeletekkel zárjuk a rétegezést.
Előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Én kukoricás rozzsal tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »