Óvári csirkemell recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 30 dkg gomba
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- só
- őrölt bors
- zsír vagy kókuszzsír
- 1 kis fej vöröshagyma
Elkészítése:
A megtisztított hagymát vágjuk apróra és a zsiradékon dinszteljük meg.
A gombát mossuk meg, vágjuk szeletekre és dobjuk rá a hagymára, sózzuk, borsozzuk, pároljuk össze, (amíg a leve el nem párolog).
A hússzeleteket kissé klopfoljuk ki, sózzuk, majd tepsibe fektessük azokat, és kanalazzuk rájuk a párolt gombát, tegyünk rájuk egy-egy sonkaszeletet, majd sajtszeletekkel zárjuk a rétegezést.
Előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Én kukoricás rozzsal tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »