Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros-tejszínes csirke fusillivel recept

Mustáros-tejszínes csirke fusillivel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 csirkemell
    • 15 dkg apró csiperke
    • mustár
    • fehér bors
    • 2-3 dl tejszín
    • fusilli tészta
    • petrezselyem
    • reszelt mozzarella sajt
    • vaj

    Elkészítése:

    A húst hideg vízben alaposan megmossuk, majd kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat félbevágjuk.

    Egy serpenyőben kevés vajat hevítünk. Rádobjuk a húsokat, és gyakran kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gombát is.

    Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a mustárt, elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel. Néhány percig kevergetve készre főzzük.

    A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a tányérra szedjük. Ráhalmozzuk a tejszínes csirkét, a tetejét aprított petrezselyemmel és reszelt sajttal megszórjuk.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá