Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkecomb
    • 350 g tejföl
    • 1 ek mustár
    • 1 ek ételízesítő
    • bors ízlés szerint
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 5 dkg olvasztott vaj
    • 1 dl napraforgó olaj
    • 20 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.

    A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.

    Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben (220 fokon) 40 percig sütjük.

    Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.

    Nagyon finom vasárnapi ebéd készült belőle!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá