Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 350 g tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 ek ételízesítő
  • bors ízlés szerint
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg olvasztott vaj
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 20 dkg reszelt sajt

Elkészítése:

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.

A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.

Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben (220 fokon) 40 percig sütjük.

Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.

Nagyon finom vasárnapi ebéd készült belőle!