Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagyma mártás natúr csirkére recept

Medvehagyma mártás natúr csirkére
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • Csirke vagy pulykamell szeletek
    • só, bors
    • 5dkg vaj
    • 2szál újhagyma
    • 20dkg friss medvehagyma
    • 2dl főzőtejszín
    • pár gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    A hússzeleteket fűszerezzük és olajon megpirítjuk.

    A hús visszamaradott zsiradékán a felkarikázott újhagymát pároljuk. Rászórjuk az apróra vágott medvehagymát. Sózzuk,borsozzuk.

    Néhány perc alatt puhára pároljuk, hozzáöntjük a főzőtejszínt és összeforraljuk.

    A natúr csirkére öntjük.

    Tipp:

    A mártás színe sokkal zöldebb,ha több és friss medvehagymát használunk. Ha túl híg, tegyünk hozzá egy kevés lisztet.
    Natúr husin kívül szívesen használom rántott husira és hal mellé is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá